03/08/2020

Reserva la teva samarreta



La tirada de samarretes per a la Diada serà molt limitada enguany a causa del component més virtual de la mobilització. T'oferim la possibilitat de reservar-la.

Com ja és ben sabut, aquest 11 de Setembre la mobilització reivindicativa de la Diada Nacional tindrà un component més virtual que presencial. Per aquest motiu ha estat aconsellable enguany reduir la tirada de samarretes, molt més limitada que de costum.

A més, les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19 complicaran la venda de samarretes en les tradicionals paradetes a Plaça, ja que impediran poder obrir les bosses per ensenyar-les, emprovar-les o fins i tot descanviar-les.

Per últim, les incerteses provocades per la situació de pandèmia també han ocasionat una demora molt important en els preparatius de la Diada.

És per tot plegat que us oferim la possibilitat de reservar les vostres samarretes, quant més aviat millor. 

Si ho feu, tan bon punt les tinguem disponibles, contactarem per dir-vos quan i com lliurar-vos-les.


 RESERVAR 


Pel que fa als models i les talles, aquest any només hi ha un model UNISEX de màniga curta per a homes i dones, que manté les mateixes talles que les samarretes d'home de l'any passat i per tant, no es corresponen amb les talles de les samarretes de dona de màniga curta de l'any passat. Les samarretes de tirants també mantenen les mateixes talles que l'any passat. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada