27/08/2020

Mobilització presencial 11S al Maresme



La situació provocada per la Covid-19, ha obligat que la Diada d'enguany sigui diferent i es convoquin dues mobilitzacions diferenciades: una de digital i solidària i una altra de presencial, en petites concentracions disseminades per tot Catalunya i respectant en tot moment les mesures sanitàries de prevenció.

Les poblacions del Maresme, amb la idea comuna de fer una xarxa global de denúncia a la discriminació que pateix Catalunya i de reivindicació de la independència com a únic mitjà per construir un futur millor, enguany ens mobilitzarem ocupant la N-II de Nord a Sud.
La mobilització inclou diferents punts de reivindicació al llarg de tot el recorregut. En concret, les estacions de RENFE Rodalies a les següents poblacions: Montgat, Montgat Nord,  el Masnou, Ocata, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Mataró, Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar.
En aquests punts reivindicarem la necessitat d’un Estat propi per tenir una infraestructura ferroviària digna a la nostra comarca amb el lema:
Per una política d’infraestructures eficient, independència”
Sense aeroports deserts, autopistes en fallida, estacions de l’AVE buides”.
A més, a la capital de la nostra comarca també hi tindrem dos punts centrals de concentració: l'Agència Tributària de Mataró i l''Oficina integral de la Seguretat Social de Mataró.
En aquests punts reivindicarem la independència com a únic mitjà per disposar de totes les eines per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor. Els lemes seran:
Per unes lleis i impostos solidaris, independència”
Sense Tribunal Constitucional tindríem: Llei de desnonaments, Llei de pobresa energètica, Impost de pisos buits, Impost als dipòsits bancaris, Impost a les centrals nuclears, Impost a les operadores d’internet.
Per garantir les pensions, independència”  
A Catalunya per cada persona jubilada n’hi ha 2,55 d’actives, suficient per garantir unes pensions que a l’Estat espanyol perillen 
En els pròxims dies, us anirem facilitant les indicacions corresponents a Arenys de Munt, per tal que puguem coordinar el recorregut, això sí, respectant les mesures sanitàries estrictes.
Us hi esperem a totes i a tots. Malgrat totes les adversitats, hem de reivindicar amb més fermesa que mai que 

TENIM EL DEURE DE CONSTRUIR UN FUTUR MILLOR I 
EL DRET A SER INDEPENDENTS!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada