04/06/2020

Col·laborem amb el Recapte d'aliments



L'Assemblea col·laborarà activament amb el Recapte d'aliments organitzat per Càritas, Creu Roja i Voluntaris Covid-19 d'Arenys de Munt, els pròxims dies 13 i 14 de juny.

La crisi econòmica derivada de la pandèmia per la Covid-19 està afectant dramàticament, com sempre, aquells que són més vulnerables. Al nostre poble, el nombre de famílies que es veuen en la necessitat de ser usuàries del banc d'aliments, s'ha multiplicat en els darrers mesos com a conseqüència del confinament, la paràlisi de l'activitat econòmica, la pèrdua de llocs de treball i el retard o, directament, la manca d'ajuts per part de l'estat espanyol.

Per aquesta raó, les entitats responsables del banc d'aliments han organitzat un recapte extraordinari durant el cap de setmana, amb l'objectiu de conscienciar la població sobre aquesta problemàtica social i, alhora, abastir el seu magatzem per tal de poder continuar atenent la gran demanda d'ajut actual.

És molt important que els aliments siguin perdurables, que no caduquin ràpidament, com la pasta, l'arròs, els llegums (preferentment, ja cuits), farina, galetes; conserves de carn, peix o verdures; així com llet, oli, o sucre. També són necessaris els productes d'higiene personal, com el gel de bany i el xampú. I no ens oblidem dels més petits, que precisen productes tan bàsics com són els bolquers i la llet per a nadons.

Durant tot el cap de setmana, trobareu punts de recapte instal·lats als principals comerços del poble, on podreu informar-vos i fer les vostres donacions.

Us animem a col·laborar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada