31/05/2020

Cada dimarts, tothom a plaça!


Tristament, la pandèmia que vivim ha tornat a evidenciar clamorosament, la ineptitud de l’estat espanyol, el seu caràcter autoritari i centralista, així com la completa alineació amb els interessos del capital, la monarquia corrupta i el deep state franquista, avantposant-los a la salut i els drets de les persones a qui, a més, es pretén fer pagar de nou les conseqüències econòmiques de la crisi desfermada. 

Malauradament, contemplem impotents com els partits independentistes catalans són incapaços de plantar cara a l’estat espanyol, perduts com estan en disputes caïnites per interessos exclusivament partidistes i no de país.

Per tot plegat, entenem que ha arribat el moment de tornar a mobilitzar-nos i demostrar que, malgrat la repressió i el confinament, no oblidem i seguim fermament alçats, convençuts que només una Catalunya independent basada en la justícia social i la solidaritat pot garantir un futur digne i esperançador. 

És per això que l’Assemblea, juntament amb altres col·lectius adherits al manifest Ens hi van els drets, ens hi va la vida, convocarem concentracions simultànies arreu de Catalunya, cada dimarts a les 20:00 hores,

  • per defensar els nostres drets civils i polítics d’expressió i manifestació.
  • per plantar cara a la involució democràtica que l’extrema dreta promou arreu el món.
  • per exigir que el cost de la crisi no recaigui a les classes populars, un cop més.
  • per revertir les retallades en sanitat, en lloc de premiar els cossos policials repressors. 
  • per continuar reclamant la llibertat dels presos polítics, exiliats i represaliats.
  • per desmuntar els privilegis de la monarquia corrupta i les elits extractives. 
En definitiva, per exigir als representants polítics, que avancin cap a la República Catalana independent, l’única via que tenim per a construir un futur més just i igualitari per a tothom.

A Arenys de Munt, esteu convidats, doncs, a la concentració que farem cada dimarts, a les 20:00, a la plaça de l’Església. Us hi esperem, això sí, sense oblidar les mesures de prevenció de contagi recomanades.

Salut i República!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada