31/08/2023

Eleccions Cambra de Comerç


Calen empresaris compromesos amb el país, que denunciïn l'espoli fiscal, el dèficit d'infraestructures i l'ofegament econòmic que Espanya aplica sistemàticament a Catalunya. Sense un estat propi, Catalunya no tindrà futur.

Del 15 al 20 de setembre se celebraran les eleccions a les Cambres de Comerç a les quals tenen dret a votar aquelles persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que exerceixin alguna activitat empresarial, comercial, industrial o de serveis dins de la demarcació de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que figurin en el cens electoral (consulta si ets al cens). 

El dimecres 6 de setembre, a les 15:30 hores, a la Sala Municipal, tindrem una trobada amb el vicepresident de la Cambra de Barcelona, Toni Fitó i Baucells, qui ens informarà àmpliament sobre què fa la Cambra, assenyalarà els reptes de futur de l'empresariat català i ens resoldrà qualsevol dubte sobre el procediment de votació en aquestes eleccions.

La candidatura d’Eines de País fa un pas més i es torna a presentar a les eleccions. La victòria assolida l’any 2019 va permetre convertir la Cambra en un organisme més democràtic, més inclusiu, més beneficiós per al teixit empresarial i econòmic català.  Queda molt per fer: la sostenibilitat, la digitalització, la cohesió del territori, la identificació i retenció del talent, la innovació social o la internacionalització són alguns dels reptes de futur...  tot plegat amb la motivació principal d'assolir la independència de Catalunya.

Fés un pas més!
Vine, informa't i vota
Vota Cambra, vota independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada