14/07/2023

Eleccions 23-J: Abstenció o vot nul

 


L’Assemblea Territorial d’Arenys de Munt es posiciona a favor de l’abstenció o el vot nul amb la papereta de l’1 d’octubre, a les eleccions espanyoles de 23 de juliol.

Des del respecte democràtic per la llibertat de vot i la consciència de cadascú,  caldria tenir presents algunes consideracions:

  1. ERC, JUNTS i CUP no tenen cap credibilitat, després d’haver malbaratat la majoria absoluta del 52% al Parlament de Catalunya i haver estat incapaços d’aturar l’espoli fiscal, els atacs al català, la repressió i el sotmetiment de les institucions catalanes al poder judicial espanyol. No ens faran creure que ara seran  capaços de confrontar i doblegar l’estat amb un grapat d’escons a la metròpoli.

  2. Cal no cedir al xantatge de la por. Guanyi qui guanyi a Espanya, Catalunya sempre perd. Ja hem pogut comprovar com el PSOE i l’esquerra progre espanyola ens espia, reprimeix i extorsiona, tant o més que la dreta rància.

  3. El grapat de representants independentistes a les institucions espanyoles seran completament irrellevants. L’espanyolisme sempre es posarà d’acord (PP-PSOE) abans de cedir a l’independentisme alguna cosa més que no sigui xavalla.

  4. La presència d’independentistes a les Corts espanyoles blanqueja l’estat, transmetent internacionalment la imatge de normalitat i solució del conflicte català. 

Aquest 23-J, l’abstenció o el vot nul amb la papereta de l’1 d’octubre enviarà un missatge clar als partits independentistes: mentre avantposin els seus interessos de partit als de Catalunya, no ens representen.

Catalunya no té cap futur dins d’Espanya.
Només la independència ens farà lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada