04/09/2020

Aquest 11S a Arenys de Munt


Amb responsabilitat i totes les mesures de prevenció i seguretat vigents, denunciem la discriminació que pateix Catalunya i reivindiquem el dret a ser independents.

Atenent escrupolosament les recomanacions i mesures de prevenció de la Covid, i per tal d'evitar desplaçaments a altres municipis, des de l'Assemblea Territorial d'Arenys de Munt,  finalment hem desestimat participar en l'acció anunciada en altres municipis del Maresme, com ocupar la N-II i organitzar actes davant dependències de l'estat, com les estacions de Renfe, Hisenda o Seguretat Social.

Tanmateix, no volem que Arenys de Munt renunciï a celebrar la Diada i reivindicar la independència com a única via per a construir un futur millor per a tothom. En aquest sentit, tenint en compte la situació que vivim i per tal que cadascú trobi la manera de participar, organitzarem un acte reivindicatiu –breu i d'aforament limitat– al Monument de la Independència al Parc Jalpí, alhora que convidem a tothom a participar des del balcó de casa.

Acte al Parc Jalpí
És evident que enguany la Diada serà molt diferent. Estem acostumats a uns actes de reivindicació festiva, lúdica i familiar, que aquest 11 de setembre no podrem reproduir. Hem de ser responsables i, sense renunciar al dret de manifestació, hem de prioritzar les mesures sanitàries de prevenció.

L'acte del dia 11 al Parc Jalpí serà senzill i breu, per no allargar la concentració més enllà del que és imprescindible per deixar testimoni de la nostra denúncia i reivindicació d'un estat propi.

Serà un acte amb aforament limitat, control d'accés i estrictes mesures de prevenció:

  • per tal de garantir els 4m2 entre persones, només es permetrà l'accés a un màxim de 200 persones. Cal fer una inscripció prèvia a la web de l'11S, i portar imprès o en el mòbil el comprovant d'inscripció.
  • es recomana a la gent gran o en situació de risc no assistir a aquest acte. Podran participar amb accions des dels balcons de casa.
  • es obligatori l'ús de mascareta i mantenir la distància entre els assistents, que estarà garantida per cadires ja disposades.
  • es farà control de temperatura corporal i no serà possible accedir a qui superi els 37,5º.
  • no es podrà menjar dins del recinte, però si beure aigua.
  • no són permeses les pancartes o banderes compartides, només individuals: porta preparada la teva pancarta individual amb la reivindicació que vulguis.
  • l'acte començarà a les 17:14 i consistirà simplement en la lectura d'un manifest i el cant dels Segadors (el recinte serà accessible des de les 16:30  i es recomana venir amb antelació suficient per a fer àgils els controls d'accés). L'acte finalitzarà, a tot estirar, a 3/4 de 6.

Participa des del balcó
Tothom qui se senti més còmode participant des de casa, pot fer-ho penjant l'estelada al balcó, o una pancarta reivindicativa. A les 17:14, fem repicar les cassoles i a les 17:30, cantem els Segadors.

Si compartiu fotos o vídeos, si us plau afegiu el hashtag #arenysdemunt11S2020.

L'acte central a Barcelona, per TV3 o youtube
Cap a les 18:30 començarà l'acte central de la Diada, des de la Plaça Letamendi de Barcelona. 

El podrem seguir per TV3 o per streaming, a través del canal de youtube de l'Assemblea.

No oblidem la #XarxaIndependencia
Tant si ens mobilitzem a l'acte del Parc Jalpí com si ho fem des dels balcons de casa, no ens oblidem de la mobilització virtual i solidària de la #XarxaIndependència:

  • Compra els teus QR solidaris a www.xarxaindependència.cat.
  • Tria a quin bloc social vols fer el teu donatiu.
  • Estableix vincles personals per tal de visualitzar en el mapa la xarxa solidària i el suport a l'independentisme.

Ni la Covid ni la repressió de l'estat
ens podran aturar, perquè

TENIM EL DEURE DE
CONSTRUIR UN FUTUR MILLOR

TENIM EL DRET A 
SER INDEPENDENTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada