10/11/2013

DIADA D'AGERMANAMENT DE LES TERRES DE L'EBRE I EL MARESME (Arenys de Munt, 24/11/13)

Atenció: Acte aplaçat fins a la primavera
DIADA D'AGERMANAMENT DE LES TERRES DE L'EBRE I EL MARESME (Arenys de Munt, 24/11/13)

La Coordinadora de l’ANC del Maresme us convida a participar en la Diada d’Agermanament entre les terres de l’Ebre i el Maresme, que se celebrarà a Arenys de Munt, el diumenge 24 de novembre.
La Coordinadora de l’ANC organitza aquesta Diada d’Agermanament per agrair als companys i companyes de les Terres de l’Ebre l’acolliment que varen rebre més de 1.000 maresmencs que es varen desplaçar als trams de la Via Catalana a l’Ebre. La Coordinadora de l’ANC del Maresme vol agrair-los l’esforç sobrehumà que varen fer perquè la gent del Maresme, l’11 de setembre, a l’Ebre, s’hi trobés com a casa.
Al matí, a la Plaça de l’Església, d’onze a dues, hi haurà actuacions populars i parlaments d’acollida. Durant tot el matí, a més a més, a tota la Riera, hi haurà una gran fira de botiguers i comerciants del Maresme. També hi haurà visites guiades per rutes emblemàtiques del poble.

Per dinar,a  l’envelat, hi haurà una arrossada popular, que prepararan els companys de l’Ebre. Després de dinar hi haurà, al mateix envelat, actuacions musicals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada