19/08/2013

Submergeix-te per la independència!

El 24 d’agost que ve, submergeix-te per la independència!



La sectorial d’Esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana organitza el proper dissabte 24 d’agost una Cadena Humana Subaquàtica a Mataró.

         En el marc de la Cadena Humana que ja fa mesos que l’ANC prepara per al proper 11 de setembre, petits assajos s’han fet i s’estan fent per fer més visual la reinvindicació, i sobretot per gairebé assegurar l’èxit final de la campanya. Aquest n’és un altre, que a més, compta amb un alicient afegit. Farem una cadena sota l’aigua, amb l’espectacularitat que això comporta, i hi convidem a participar a tota la gent del nostre esport i també aquells que no l’han practicat mai.

La sectorial d’Esportistes us convida doncs a una jornada festiva que tindrà lloc la tarda del dissabte 24 d’agost a la Platja del Varador, just al nord del port de la capital del Maresme. Queda tothom convocat a les 16:30h allà mateix, per començar a les 17:00h a desenvolupar una cadena humana de gent que tanqui tot un cercle, des de la sorra de la platja, fins a uns quants metres sota l’aigua. Demanem que qui pugui, dugui amb ell l’equip autònom propi i també la seva ampolla per agilitzar la preparació.
Necessitem submarinistes a baix. Però també no submarinistes a dalt!
I estelades, cadascú, amb la seva.
Perquè és clar, “en el fons”, també defensem la independència, i ha de quedar ben clar.

Ens mullem?! T’hi apuntes?!

Sectorial Esportistes


ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada